El CPA celebra el Dia d'Andalusia amb la mirada posada en l'interès de l'Ajuntament per comprar el local

El teatre del CPA ha acollit l'acte amb un concert del cantaor Alejandro Silverio


Temes relacionats

L'equip de govern manté l'interès pel CPA (22/set/21)

L'Ajuntament estudia la compra de la seu del CPA (26/mai/21)


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle del CPA d'aquest divendres / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'espectacle del CPA d'aquest divendres / Foto: Cugat Mèdia

Una actuació de flamenc i un concert a càrrec del cantaor Alejandro Silverio han servit per homenatjar, aquest divendres, el Dia d'Andalusia al Centro Popular Andaluz (CPA). Una cinquantena d'assistents, entre els quals, l'alcaldessa, Mireia Ingla, i bona part dels regidors i regidores del consistori, s'han acostat a la seu de l'entitat, en el seu 44è aniversari, per commemorar l'efemèride. A l'acte, tant l'alcaldessa com el president de l'entitat, Miguel Jiménez, han fet menció a la imminent compra de la seu per part de l'Ajuntament.

Per una banda, el president de l'entitat, Miguel Jiménez, ha aclarit que "casa nostra, que és aquest local, serà el que vulguin que sigui els socis del CPA". A més, ha recordat que, més enllà de la pandèmia, l'entitat "ha passat uns mesos molt difícils", però ha assegurat que "això continua viu".

Per la seva banda, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha ofert tot el suport de l'Ajuntament a l'entitat i ha reiterat la voluntat del consistori d'adquirir la seu del CPA, "en el marc de la recerca d'equipaments per encabir les iniciatives de la ciutat", ha dit. L'alcaldessa també ha volgut assegurar que, tot i que el procés és lent per qüestions burocràtiques, "el procediment de la compra del CPA està tirant endavant".




Miguel Jiménez

Això continua viu. I casa nostra, que és aquest local, serà el que vulguin els socis del CPA que sigui, que són els propietaris d'aquest local.

Mireia Ingla

En aquests moments seguim amb els tràmits de la compra de la seu del CPA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.