Les florestanes es preparen per al 8M

L'Associació Eclíptiques ha organitzat diverses activitats feministes al parc de les Dones de la Floresta


  • Comparteix:

Un moment durant la classe de ioga i dansa, al Parc de les Dones de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Un moment durant la classe de ioga i dansa, al Parc de les Dones de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

L'Associació Eclíptiques ha organitzat aquest diumenge un seguit d'activitats per embastar el 8M adreçades a tota la gent del barri de la Floresta. Tot i la pluja, el matí ha començat al parc de les Dones amb una classe de ioga barrejada amb dansa, i la jornada s'ha completat amb la presència d'artistes com Anna Carolina García, Palma Morena Greco o Cristina Ejea.

La presidenta de l'Associació Eclíptiques, Clara Farviàs, ha explicat abans de començar que s'han volgut conduir activitats de cultura feminista com les de dansa de diferents tipus "per empoderar-se, sobretot". "Les fem aquest diumenge perquè ens preparem pel 8 de març. També donem una mica de consciència, animant-nos totes i tots a anar a la manifestació del 8 de març" ha afegit Farviàs.

Les activitats s'han acompanyat d'una parada d'infusions, tes i refrescos artesanals de gingebre, ja que des d'Eclíptiques s'ha destacat que no es volien servir begudes alcohòliques "per fer salut".




Clara Farviàs

Hi haurà dansa de diferents tipus, per empoderar-se sobretot. I bàsicament, cultura feminista. Ho hem fet avui perquè ens preparem pel 8 de març. També donem una mica de consciència, animant-nos totes i tots a anar a la manifestació del 8 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.