Health'in Club Sant Cugat, el nou gimnàs a la ciutat que obrirà l'1 d'abril

Es troba al local que abans ocupava el gimnàs Meetgym, i oferirà activitats dirigides, entrenament personal, fisioteràpia, estètica i nutrició


  • Comparteix:

Imatge de l'entrada al nou gimnàs que obrirà l'1 d'abril / Foto: Cedida

Imatge de l'entrada al nou gimnàs que obrirà l'1 d'abril / Foto: Cedida

L'1 d'abril obrirà un nou gimnàs a la ciutat: Health'in Club Sant Cugat. Està ubicat a les antigues instal·lacions del gimnàs Meetgym, al número 18 del passeig de Xavier Azqueta. Oferirà activitats dirigides, entrenament personal, fisioteràpia, estètica, nutrició entre altres serveis disponibles per a tots els públics, amb un concepte que ells anomenen HealtSport360, la 'cura integral 360' de les persones.

Health'in Sant Cugat vol destacar per oferir serveis enfocats a una experiència personalitzada per a cada soci, des de rutines d'entrenament personalitzades fins a activitats dirigides a sala i a la piscina. Segons ha explicat a Cugat Mèdia el director del gimnàs, Tomàs López de Miguel, el que es vol oferir als santcugatencs és "una nova manera d'entendre el benestar físic des d'un tracte molt personalitzat".

Per a la reobertura del gimnàs s'ha fet una reforma integral de les instal·lacions anteriors, ha explicat el propietari, que ha detallat que ho han canviat "pràcticament tot" perquè s'ajustés als serveis que volien oferir. Els canvis són visibles, sobretot a la piscina, que s'ha construït de zero.

El gimnàs estarà obert de dilluns a divendres de 7 h a 22.30 h i els caps de setmana amb horari més reduït.




Tomàs López

La piscina està nova. La cúpula, es posa tarima, gespa, les sales es canvien, es canvia la il·luminació, la pintura, el terra, les màquines, la recepció... Es canvia pràcticament tot.

Tomàs López

Hem tret totes les màquines que hi havia abans i hem posat màquines tecnogym per fer, sobretot, entrenaments personals i rutines personalitzades. Després, potenciarem tot el tema d'activitats dirigides com spinning, bodycombat, bodypump, tonificació, pilates i yoga. Tot un ventall d'activitats per a tot tipus d'edat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.