El parc empresarial de Can Sant Joan tindrà enguany un nou hotel

L'hotel Holiday Inn obrirà portes entre maig i juny i oferirà més de 200 habitacions


  • Comparteix:

Foto del projecte del nou hotel a Sant Cugat / Foto: Europa Center

Foto del projecte del nou hotel a Sant Cugat / Foto: Europa Center

El grup immobiliari Europa Center obrirà un hotel Holiday Inn a Sant Cugat, que entrarà en funcionament entre finals de maig i principis de juny d'enguany. L'espai és d'uns 10.000 metres quadrats i tindrà 208 habitacions i un aparcament per a 170 cotxes. Està situat al carrer del Danubi, al parc empresarial de Can Sant Joan, davant del CTA de Correus.

L'edifici es va començar a construir el 2019 i la pandèmia va aturar l'obra; ara només falten els últims retocs i dotació de subministraments. La inversió per part de l'empresa promotora ha estat d'uns 25 milions d'euros aproximadament. Tot plegat ho ha detallat a Cugat Mèdia el responsable de Vendes i Màrqueting d'Europa Center, Roger Cardona.

A més, ha explicat Cardona, disposa de servei de bar i de restaurant obert a tothom, tant als hostes com al públic en general. Està pensat com un "espai agradable on els clients vagin a dinar al migdia, a fer un cafè a mitja tarda o, fins i tot, a treballar al lobby". El restaurant disposa d'una cuina gran i "ben equipada", que servirà esmorzars, dinars i sopars. Per cobrir aquests serveis, hi treballaran una quarantena de treballadors quan estigui a ple rendiment.




Roger Cardona

L'hotel està construït sobre una parcel·la d'uns 6.300 metres, i en total hem construït uns 10.000 metres quadrats d'hotel entre sota rasant i plantes d'habitacions de gran alçada.

Roger Cardona 2

L'hotel té un restaurant bastant gran amb una cuina molt ben equipada. La idea és que ofereixi esmorzars, dinars i sopars, i estigui obert no per la gent de l'hotel només, sinó també pel públic en general. És a dir, confiem que sigui un lloc on la gent pugui venir a dinar, per exemple, al migdia, o pugui venir a mitja tarda a prendre un cafè, a fer una reunió o a treballar al lobby de l'hotel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.