L'app Ecoviu recull totes les activitats mediambientals de Sant Cugat

L'eina, nascuda fa prop d'un mes, pretén donar a conèixer totes les iniciatives relacionades amb l'ecologia i el medi ambient


  • Comparteix:

Imatges de l'aplicació Ecoviu / Foto: Ecoviu

Imatges de l'aplicació Ecoviu / Foto: Ecoviu

Totes les activitats relacionades amb la cura del medi ambient i l'ecologia programades a Sant Cugat ja es poden consultar des d'un únic lloc: l'app Ecoviu. Segons ha explicat a Cugat Mèdia un dels seus creadors, Òscar Ratera, es tracta d'una aplicació que té l'objectiu de 'donar a conèixer a la ciutadania totes les activitats i iniciatives ecològiques organitzades al seu municipi'. L'eina, que fa prop d'un mes que està disponible al Barcelonès i a les ciutats de Girona i Tarragona, arriba ara a Sant Cugat i a altres municipis propers a Collserola.

Una altra de les possibilitats d'Ecoviu, segons comenta Ratera, és que els mateixos usuaris de l'aplicació suggereixin activitats que no estiguin al calendari. Això es pot fer a través de l'apartat 'Suggeriments', dins d'Ecoviu.

Pel que fa a la viabilitat del projecte, Ratera confessa que encara no tenen un model econòmic sostenible. "De moment li dediquem el nostre temps, els nostres recursos i apliquem a totes les subvencions que podem", diu. Més endavant, per això, sí que tenen previst explorar vies de sostenibilitat econòmica. "Ara mateix no és la nostra prioritat, ho fem perquè creiem que és necessari", conclou.


Òscar Ratera

Buscàvem activitats relacionades amb la cura del mediambient. I se'ns feia molt difícil trobar-ne. Vam pensar que seria molt útil tenir una aplicació on totes les activitats i iniciatives quedessin reunides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.