Sant Cugat és candidata a formar part de les 100 ciutats intel·ligents i climàticament neutres de la Unió Europea

Les ciutats que formin part del programa esdevindran entorns d'experimentació i innovació


  • Comparteix:

Panell de sensibilització ambiental instal·lat als Quatre Cantons / Foto: Cugat Mèdia

Panell de sensibilització ambiental instal·lat als Quatre Cantons / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat és una de les 362 ciutats candidates a formar part de les 100 ciutats intel·ligents i climàticament neutres de la Unió Europea (UE). El programa té l'objectiu de garantir que aquests municipis esdevinguin entorns d'experimentació i innovació i es converteixin en ciutats climàticament neutrals i intel·ligents el 2030. A més, també haurien de servir d'exemple a la resta de ciutats europees per tal que totes elles assoleixin aquest mateix objectiu de cara al 2050. Les ciutats seleccionades s'anunciaran el mes d'abril.

Entre les ciutats seleccionades, n'hi ha set de catalanes i un total de 25 de l'Estat espanyol. Concretament, les ciutats de l'Estat que podrien formar part de les 100 són Avilés, Barcelona, Ceutí - Molina de Segura, Elda, Fuenlabrada, Gijón, Girona, Las Rozas de Madrid, L'Hospitalet de Llobregat, Logroño, Madrid, Marbella, Mollet del Vallès, Murcia, Pamplona, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santander, Sevilla, Tres Cantos, València, Valladolid, Viladecans, Vitoria-Gasteiz i Saragossa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.