La Xarxa Solidària de Sant Cugat engega una campanya per conscienciar sobre l'escassetat d'aigua

La iniciativa arriba amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, que es commemora el 22 de març


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la font de la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la font de la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

La Xarxa Solidària de Sant Cugat vol conscienciar la població sobre la importància de l'aigua potable, 'l'or líquid del planeta', per començar a 'cuidar, valorar i fer ús racional de l'aigua del dia a dia i educar als més petits i petites perquè es converteixin en guardians i protectors de l'aigua'. Enguany el col·lectiu posa en marxa una acció simbòlica amb què es penjaran cartells a les fonts públiques de la ciutat amb missatges per assolir aquesta consciència sobre l'escassetat. La Xarxa Solidària convida tothom a participar de la campanya fent fotos de les fonts i penjant-les a les xarxes socials amb l'etiqueta #aiguaSantCugat.

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Aigua, el 22 de març, el col·lectiu s'alinea amb l'Agenda 2030 de Nacions Unides per posar de manifest la "gran disminució d'aquest recurs natural i limitat a causa de factors com el mal ús i el malbaratament, l'increment accelerat de la població mundial, la sobreexplotació dels aqüífers i la contaminació", entre d'altres. Enguany, la commemoració va sota el lema 'Aigües subterrànies: fer visible l'invisible'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.