L'Ajuntament es compromet a retirar els busos més contaminants abans de l'1 de maig

Amb el traspàs de la gestió a l'AMB, s'adaptarà el servei a les necessitats actuals


Temes relacionats

Ingla demana paciència fins que es puguin fer millores al camí del Crist Treballador (11/mar/22)

José Gallardo: 'Afegirem i eliminarem línies d'autobús, canviarem marquesines de lloc i augmentarem freqüències; serà un canvi profund' (18/feb/22)


  • Comparteix:

Els autobusos urbans més contaminants i que no compleixen amb la normativa de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) deixaran de circular abans de l'1 de maig, quan s'acaba la moratòria per aquest tipus de vehicles. Així ho ha afirmat durant el programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia l'alcaldessa, Mireia Ingla, qui ha recordat que el consistori està pendent de fer el traspàs de la gestió del transport públic urbà a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que és qui té la competència. De fet, l'alcaldessa ha explicat que s'aprofitarà aquest traspàs -per al qual s'està acabant de redactar el conveni- per adaptar el servei a les necessitats actuals. Això inclou revisió de recorreguts, canvis de marquesines, parades i nous vehicles.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.