El camí del Crist Treballador quedarà pavimentat a l'estiu

Mentre, es faran algunes millores durant la Setmana Santa


Temes relacionats

El camí del Crist Treballador es pavimentarà aquest estiu ( 7/mar/22)


  • Comparteix:

La pavimentació del camí del Crist Treballador, on s'ubica l'escola Avenç i el Club Tennis Natació Sant Cugat, haurà d'esperar a l'estiu, però s'aprofitaran les vacances de la Setmana Santa per dur a terme algunes actuacions de millora i manteniment. Així ho ha confirmat l'alcaldessa, Mireia Ingla, durant el programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia, on ha explicat que les obres de pavimentació requereixen temps i per això no es poden avançar més. En resposta a les queixes d'usuaris de la via per la situació de pols, Ingla ha demanat 'paciència' i ha reconegut que 'no va ser bona idea' treure l'estiu del 2019 el paviment original. L'alcaldessa ha resposta aquesta i moltes altres preguntes dels ciutadans en el programa del mes de març.

Fa gairebé tres anys, l'estiu del 2019, l'Ajuntament va retirar el paviment de la via per la presència d'uns sots. Després, no s'ha pogut reasfaltar perquè es tracta d'una via que s'ubica en un entorn natural, fet que ha generat situacions d'acumulació pols o de bassals.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat que la pandèmia ha endarrerit les solucions, que passen per la repavimentació amb materials naturals que siguin respectuosos amb l'espai. Ja es va fer en un primer tram i ara es farà la part pendent durant l'estiu per aprofitar les vacances escolars.

L'actuació, com ha recordat Ingla, té un cost de més de 300.000 euros i inclou també la instal·lació de pilones per separar dels vehicles un camí per als vianants. Fins que no arriben aquestes actuacions, l'alcaldessa ha avançat que durant la Setmana Santa també es farà alguna intervenció de millora per poder arribar fins a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.