L'adhesió a la vaga d'educació continua en descens a la tercera jornada

Encara queden tres dies de vaga: el 23, el 29 i el 30 de març


  • Comparteix:

Imatge d'una pancarta a l'entrada del Pins del Vallès / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'una pancarta a l'entrada del Pins del Vallès / Foto: Cugat Mèdia

El seguiment de la vaga educativa en el tercer dia d'aturada als centres públics ha estat del 9,85%, segons ha informat el Departament a partir de les dades comunicades pel 86,58% de les escoles. Així doncs, el seguiment de la vaga continua en descens. El segon dia de vaga, dimecres, el seguiment va ser del 15%, una xifra notablement inferior a la de dilluns, que va ser del 31%. En l'àmbit territorial, el seguiment de l'aturada al Vallès Occidental ha estat de l'11,09%, per darrere de Barcelona (13,38%), el Maresme (12,6%), el Vallès Oriental (12,6%) i el Baix Llobregat (11,77%).

Pel que fa a les xifres de caràcter local, l'Ajuntament de Sant Cugat ha comunicat que en aquesta tercera jornada, el seguiment de l'aturada a les escoles bressol ha estat del 11% i, a les escoles de música, d'art, triangle i PFI, ha estat del 0%.



La vaga continua

Després de tres dies consecutius de vaga, encara en queden tres de previstos. D'una banda, el 29 i 30 de març hi ha convocada una aturada a l'escola primària i secundària pública, pels mateixos motius que aquests primers tres dies: el malestar del col·lectiu amb les darreres decisions preses pel departament d'Educació sense consens. A més, hi ha un sisè dia d'aturada convocada el 23 de març en contra de la sentència del 25% de castellà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.