La Unió obre el procés electoral per escollir nova junta aquest dissabte

El president actual, David Pujol, encara no ha decidit si es presentarà a la reelecció i demana cares noves per renovar energies


  • Comparteix:

L'Assemblea general d'enguany tindrà lloc a la nova Sala Clavé / Foto: Cugat Mèdia

L'Assemblea general d'enguany tindrà lloc a la nova Sala Clavé / Foto: Cugat Mèdia

La Unió Santcugatenca obre aquest dissabte el procés electoral per renovar la junta directiva un cop ha acabat el mandat de quatre anys. El president actual, David Pujol, ha explicat a Cugat Mèdia que no té clar si tornar-se a presentar a les eleccions i demana cares noves que facin un pas endavant. Els socis de La Unió estan convocats a l'Assemblea General aquest dissabte a les 10.30 h a la nova Sala Clavé de lla renovada seu.

A més d'anunciar el procés electoral, que estarà obert fins al pròxim 30 d'abril, l'assemblea repassarà els comptes d'enguany i es farà un balanç de la totalitat de les activitats proposades per la vigent legislatura.

En aquest sentit, el president de La Unió, David Pujol, ha destacat que "finalitza el mandat amb un regust de boca agredolç", ja que no s'ha aconseguit enllestir la rehabilitació total de l'edifici, que era l'objectiu principal de la junta. De la mateixa manera, Pujol ha declarat que "encara no ha decidit si tornarà a presentar-se a les eleccions" perquè acumula deu anys al càrrec -dos com a junta gestora més dos mandats sencers- i considera que "s'han de renovar les energies".

La junta directiva busca la màxima participació possible a l'assemblea, ja que considera que és una de les sessions "més decisives" dels darrers anys. La trobada tindrà una duració aproximada de tres hores i, a més de tractar el procés electoral, també es buscarà visualitzar el futur de la nova seu de l'entitat.



David Pujol

Encara no sabem si tornarem a presentar-nos a les eleccions. Abans hem de mirar de renovar energies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.