L'Ajuntament retarda fins dilluns la desactivació del centre de control d'emergències malgrat que no hi ha risc de nevades


  • Comparteix:

El centre de control d'emergències de l'Ajuntament romandrà activat fins aquest dilluns, tot i que es preveu que el risc de nevades per aquest cap de setmana sigui molt baix a la nostra comarca. Des de l'àrea de Seguretat Ciutadana, el regidor Jaume Tubau ha volgut felicitar-se per la feina feta durant aquesta setmana i per la bona coordinació dels serveis de l'Ajuntament per evitar incidències importants durant la nevada i l'onada de fred.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha anunciat que el centre de control d'emergències de la nostra ciutat es desactivarà previsiblement el proper dilluns. En un principi estava previst que es desactivés aquest mateix divendres, però des de l'Ajuntament s'ha volgut deixar dos dies més de marge malgrat que des de la Direcció General d'Emergències s'hagi comunicat que el 'risc de nevada a la nostra comarca sigui molt baix'. Escoltem a Jaume Tubau.

Jaume Tubau

El comunicat del Neucat diu que el risc de nevades és molt baix al Vallès Occidental, per tant si la situació no canvia el centre de contrrol d'emergències seguirà activat fins dilluns


A més, Tubau ha volgut destacar la bona coordinació entre les diferents àrees i serveis de l'Ajuntament per fer front a l'onada de fred i sobretot a la nevada del passat dilluns. En aquest sentit, el regidor s'ha felicitat per aquesta coordinació que ha evitat incidències greus durant la setmana.

Jaume Tubau

A partir del migdia de dilluns tot es va anar normalitzant penso que des del centre de control es va treballar molt coordinadament


Recordem que el dia més conflictiu va ser el passat dilluns, quan la nevada va ocasionar que alguns veïns de la Floresta i les Planes patissin els efectes del mal temps. Tot i això durant la setmana no s'ha registrat cap incidència greu a cap punt del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.