Sant Cugat se suma al rebuig d'un nou assassinat masclista

Amb un minut de silenci, l'Ajuntament s'ha afegit al condol per la mort d'una altra dona per violència masclista


  • Comparteix:

Imatge del minut de silenci a les portes del consistori de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge del minut de silenci a les portes del consistori de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha sumat aquest dimarts al rebuig a un altre assassinat masclista. Amb la pancarta contra el masclisme penjada de la façana del consistori i un minut de silenci, representants polítics encapçalats per l'alcaldessa, Mireia Ingla, així com ciutadans, han expressat el condol per la mort d'una altra dona per violència masclista, aquesta vegada a Barcelona.

Els fets han tingut lloc aquest dilluns en un domicili. Un home ha estat detingut com a presumpte autor de la mort de la seva dona al barri barceloní de Sant Martí, segons han explicat els Mossos d'Esquadra. L'home s'ha presentat cap a dos quarts de set de la tarda a una comissaria de la Guàrdia Urbana, on ha confessat l'assassinat. Els agents han fet comprovacions, han localitzat el cos sense vida d'una dona on els havia indicat l'home, al domicili que compartien, i l'han detingut. Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort. La dona seria la segona víctima mortal per violència masclista a Catalunya al 2022, tot i que el 21 de març es van trobar les restes mortals d'una altra dona que el seu germà havia matat deu anys enrere.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.