Els Mossos alerten de robatoris de rellotges de polsera amb el mateix modus operandi a Sant Cugat

Durant el 2022 s'han denunciat tres casos a la ciutat, i sis en tot el 2021


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han registrat aquest 2022 tres robatoris de rellotges de polsera als carrers de Sant Cugat. No es tracta d'un repunt, però sí que en tots els casos s'ha fet servir el mateix modus operandi: una persona s'aproxima a la víctima fent veure que la coneix, l'agafa del canell 'amistosament' i li sostreu el rellotge. Durant tot el 2021 es van produir a Sant Cugat sis casos amb aquest procediment, segons ha confirmat a Cugat Mèdia el cos policial.

De fet, circula per grups de missatgeria instantània una nota de veu que alerta que a Sant Cugat s'han produït més d'un centenar de casos amb aquest sistema. Lluny d'aquesta xifra, els Mossos han explicat que en els tres casos registrats al municipi aquest any s'ha fet servir el mateix sistema, en què els lladres simulen conèixer la persona a la qual volen sostreure el rellotge per aproximar-s'hi.

El primer cas es va produir el 24 de febrer a l'avinguda de Lluís Companys amb el carrer Martorell. El presumpte lladre es va acostar a la víctima, li va agafar la mà i es va endur el rellotge. El segon va ser el 2 de març al carrer de Saragossa de Mira-sol amb la mateixa fórmula. En tots dos casos, com que es va fer servir la força, es tracta de robatoris amb violència.

El tercer cas va ser un furt perquè no va haver-hi força. Es va produir el 14 de març al carrer d'Esteve Pila, quan una persona es va acostar a la víctima, li va fer dos petons i una abraçada i després es va adonar que ja no portava el rellotge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.