Els veïns del carrer Joan Oliver, descontents amb les modificacions en la pacificació de l'entorn de l'escola

Dimarts a la tarda es van reunir amb dos regidors, Pilar Gorina i Jose Gallardo, i l'AFA del Pi d'en Xandri


  • Comparteix:

Imatge de la pacificació del carrer de Joan Oliver / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la pacificació del carrer de Joan Oliver / Foto: Cugat Mèdia

Els veïns del carrer de Joan Oliver no estan satisfets amb les modificacions del projecte de pacificació de l'entorn de l'escola Pi d'en Xandri. En una reunió mantinguda aquest dimarts amb l'Ajuntament i l'AFA, el consistori ha informat als implicats que l'accés al carrer Joan Oliver es podrà obrir per facilitar l'entrada de vehicles de servei, cosa que en un inici no estava contemplada, i també que els aparcaments de l'entrada de l'escola al carrer de Santa Teresa, reservats per deixar i recollir els infants, es convertiran ara en places de zona verda, per compensar els llocs d'estacionament eliminats de Joan Oliver.

Segons ha explicat a Cugat Mèdia el portaveu dels veïns, Jaume Casals, hi ha altres detalls del projecte amb els que estan disconformes, com el disseny de l'espai del voltant de l'escola o el fet que el seu carrer continuï tancat inclús els dies que no hi ha classe, com passa els caps de setmana o durant les vacances escolars.

A més, Casals també està molest perquè, segons diu, l'alcaldessa els havia emplaçat a fer una reunió amb els tècnics i, en canvi, un cop allà s'han trobat amb l'AFA de l'escola, el regidor de Mobilitat i Transport, José Gallardo, la regidora d'Educació, Pilar Gorina, i només un representant dels tècnics que, segons Casals, no s'ha encarregat d'aquest projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.