El PSC demana un abaratiment en les entrades de les piscines del Parc Central


  • Comparteix:

El PSC ha demanat a l'ajuntament que assumeixi part de l'increment dels costos de les entrades de les piscines del Parc Central, sobretot les que afecten a la gent gran. Els socialistes han denunciat que en la darrera comissió de govern, s'aprovés un augment dels preus i la desaparició dels abonaments per la tercera edat.

El regidor del PSC-Ciutadans pel Canvi, Pau Casalmiglia, ha criticat que l'Ordenança de Regulació i Instal·lacions de Piscines hagi previst un increment dels preus de les entrades d'un 35 a un 65%. Casalmiglia també denuncia que el document aprovi l'eliminació de l'abonament per la gent gran, que ara hauran d'assumir un augment del 200%.

Per aquest motiu, el PSC vol que l'Ajuntament es responsabilitzi d'una part de l'increment dels preus, que regula una empresa provada. El socialistes també es pregunten el motiu d'aquest increment. L'alcalde Lluís Recoder ha respòs dient que en un estudi municipal va determinar que els preus de les entrades a Sant Cugat estaven molt per sota a altres municipis veïns:

Lluís Recoder

Hem d'equiparar els preus de les entrades de les piscines a les d'altres municipis veïns


Actualment, les piscines del Parc Central ofereixen diferents tarifes per la gent gran. L'entrada per un dia té un preu d' 1'75 euros, i d'UN euro, si es presenta el carnet de gent gran de l'Ajuntament. Pel que als abonaments, els de 10 banys valen 14,85 euros i el semestrals 36 euros o 20 si es presenta el carnet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.