Sant Cugat celebra la seva 15a Caminada popular a Montserrat

130 persones s'han sumat al trajecte de 43 quilòmetres amb sortida i arribada des de Sant Cugat


  • Comparteix:

Participants de la Caminada  / Foto: Club Muntanyenc

Participants de la Caminada / Foto: Club Muntanyenc

El Club Muntanyenc de Sant Cugat ha organitzat aquest diumenge la 15a Caminada popular a Montserrat. 130 persones s'han reunit a les sis del matí a la plaça d'Octavià per recórrer els senders del Vallès i del Bages en un recorregut de 43 quilòmetres. L'activitat convidava a santcugatencs de totes les edats a caminar un mínim de 7 hores i mitja amb un desnivell acumulat de més de 1500 metres.

El trajecte sortia de Sant Cugat i es dividia en 5 avituallaments (Rubí, Les Martines, Ribes Blaves, Aeri i Montserrat) on voluntaris esperaven als participants per oferir-los menjar i beguda. En acabar, el Club ha posat a la disposició dels ciutadans un autocar de retorn cap a la ciutat. Joan Bel, president de l'organització, ha ressaltat que la caminada "ha funcionat a la perfecció" i que el dia "ha acompanyat moltíssim". La ruta "ha estat controlada en tot moment" i no s'ha destacat cap incidència entre els caminats.

Aquesta excursió popular ja és una de les activitats més emblemàtiques juntament amb la Mitja Marató. El Club Muntanyenc celebra aquesta caminada cada dos anys i l'organitza de forma alterna amb la Ruta dels Tres Monestirs.




Joan Bel

Hi ha hagut alguna petita incidència molt discreta com alguna contractura, algun cansament més del compte, però cap accident important. Tot el voluntariat i tots els avituallaments han funcionat a la perfecció. Estem molt contents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.