El Pla Educatiu d'Entorn proposa caminades populars en família


  • Comparteix:

Diverses escoles santcugatenques organitzen a partir d'aquest diumenge caminades populars per als alumnes i la seva família. Les excursions s'enmarquen dins el Pla Educatiu d'Entorn, una eina que busca coordinar i dinamitzar l'acció educativa en diferents àmbits.

El CEIP Collserola, el CEIP Maragall i l'IES Joaquim Pla i Farreras participen en aquesta iniciativa coordinada pel Club Muntanyenc. El Pla Educatiu d'Entorn comprén una sèrie d'accions encaminades a la sensibilització que es fan a través d'activitats extraescolars que impulsen la convivència entre alumnes, pares, mares, mestres i entitats.

La tinenta d'alcalde de cultura, Àngels Solé, ha explicat quin és l'objectiu d'aquesta proposta.

Àngels Solé

El Pla Educatui d'Entorn promou la cohesió social i l'ús social de la llengua. Amb aquestes caminades es busca establir lligams i augmentar cohesió, sobretot amb població nouvinguda.


La primera caminada tindrà lloc aquest diumenge i és la que organitza el CEIP Collserola. Diumenge que ve tindrà lloc la caminada del CEIP Maragall i finalment el dia 20 de maig la del CEIP Joaquima Pla i Farreras.

Les caminades sortiran del Pla del Vinyet a dos quarts de deu del matí i tindran una durada d'una hora i mitja. Cada excursió acabarà amb una xocolatada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.