Els castellers de Sant Cugat engeguen la temporada descarregant un 'tres de set'


  • Comparteix:

La colla local vol consolidar enguany els castells de la gamma de 7

La colla local vol consolidar enguany els castells de la gamma de 7

Els Castellers de Sant Cugat han fet aquest diumenge al matí la primera actuació de la temporada coincidint amb la trobada de colles de Sant Medir, que ha aplegat als Castellers de Gràcia i els de Sants. La colla local, que aquest any vol consolidar els castells de la gamma de set, ha complert l'objectiu fent un 3 de 7, gràcies, en part, a la gent que s'ha aplegat per fer pinya.

Amb un 3 de 7 els Castellers de Sant Cugat han donat el tret de sortida a la temporada castellera, que ha començat aquest diumenge amb l'actuació de Sant Medir. La jornada s'ha tancat amb satisfacció per part de la colla castellera que considera que el fet d'haver descarregat un castell de set és una bona fita per començar la temporada. Tot i això el seu president, Dani Sandoval, assegura que si no hi haguessin hagut baixes d'última hora, la colla hauria intenta el 4 de 7.

Dani Sandoval

Preteniem fer un castell de 7 a la primera actuació i així ha estat, hem fet el 3 de 7 perquè les baixes d'última hora no ens han deixat fer el 4 de 7


Amb l'actuació d'aquest cap de setmana, feta al costat dels Castellers de Gràcia i de Sants, la colla santcugatenca engega una temporada en la que vol augmentar el número de membres per tal de consolidar els castells de set i mirar amb garanties els castells de vuit. La intenció és que pel desè aniversari de la colla, l'any que ve, ja es puguin intentar construccions de vuit.

Dani Sandoval

La idea és que aquesta temporada serveixi per fer la temporada que ve castells de vuit


Recordem que les properes actuacions de la Colla a la nostra ciutat seran el 8 de maig i per la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.