Fiscalia demana 6 anys de presó per una violació a una discoteca de Sant Cugat

Considera que els fets, que van ocórrer el gener del 2019, són un abús sexual amb penetració


Temes relacionats

Què diu el codi penal sobre l'abús sexual, l'agressió sexual o la violació? (27/abr/21)


  • Comparteix:

Imatge de l'Audiència Provincial / Foto: Google Street

Imatge de l'Audiència Provincial / Foto: Google Street

La Fiscalia demana sis anys de presó per al presumpte autor d'una violació a una discoteca de Sant Cugat. L'agressió va tenir lloc el 19 de gener del 2019, quan, segons apunta l'escrit d'acusació, el processat va abusar sexualment d'una menor dins les instal·lacions de l'espai d'oci i la va penetrar, tot i que ella li 'va manifestar expresament' la seva voluntat de cessar les seves accions. Per aquests fets, que la Fiscalia considera un delicte d'abús sexual amb penetració, també demana 4.000 euros per a la víctima pels perjudicis morals.

De fet, el cas es va conèixer poques setmanes més tard, ja que es van produir dos casos similars en poc temps a la mateixa discoteca però sense relació entre ells. El processat va ser detingut la mateixa nit pels Mossos d'Esquadra i va estar a presó provisional fins a la seva posada en llibertat, però amb la prohibició d'aproximar-se i comunicar-se amb la víctima.

Ara, de cara a l'inici del judici a l'Audiència Provincial, la Fiscalia sol·licita per al processat, major d'edat, una condemna de sis anys de presó, la llibertat vigilada durant 7 anys i la prohibició d'aproximar-se i comunicar-se amb la víctima durant un període de no més de 5 anys. També, que indemnitzi la víctima amb 4.000 euros pels perjudicis morals patits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.