Presó preventiva per al presumpte autor de dos robatoris amb violència a Sant Cugat

El detingut hauria robat el mòbil a dues persones amenaçant-les amb una navalla


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos

El jutjat de guàrdia de Cerdanyola ha enviat a presó una persona pel robatori amb violència de dos telèfons mòbils a Sant Cugat, a l'entorn de les Carpes Lemon. Els fets, han explicat els Mossos d'Esquadra a Cugat Mèdia, van tenir lloc la matinada del 2 d'abril, quan van rebre dos avisos de persones a qui els havien robat el mòbil, amenaçats amb una navalla. El cos policial va detenir el sospitós a Montcada i Reixach; després de constatar que era l'autor dels dos atracaments, va ser enviat a presó pel jutge.

En un primer moment, els Mossos van rebre un avís d'una persona que deia que un home li havia robat el telèfon, amenaçant amb una navalla. Més tard, un altre avís, però en aquest cas es parlava de dos agressors. En tot cas, la descripció d'un d'ells coincidia.

La mateixa nit, el cos policial va rebre un avís a Montcada i Reixach, a l'estació de Renfe, perquè hi havia dues persones que generaven inseguretat. Una d'elles va quedar detinguda com a presumpta autora d'almenys un dels robatoris i, després, va ser posada en llibertat amb càrrecs. L'altra persona només va ser identificada.

Passat aquest episodi, la comissari de Sant Cugat va fer gestions que van constatar que la persona que van detenir era la presumpta autora dels dos robatoris. Amb això, van tornar a detenir-lo i el jutge va decretar presó provisional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.