Pikachu i Disney: les mones més demanades a les pastisseries de Sant Cugat

Les pastisseries Sàbat, Petritxol Sant Cugat i La Palma expliquen com està anant la venda de mones aquesta Pasqua


  • Comparteix:

Una mona de la pastisseria Sàbat / Foto: Cugat Mèdia

Una mona de la pastisseria Sàbat / Foto: Cugat Mèdia

Les vacances de Setmana Santa no poden acabar-se fins que no s'han menjat els dolços més típics d'aquestes festes: la mona i les figures de xocolata. La tradició dicta que els padrins han de regalar la mona als fillols, i Cugat Mèdia ha anat a tres pastisseries de Sant Cugat (Sàbat, Petritxol Sant Cugat i La Palma) per veure com encaren aquesta Pasqua. A grans trets, totes tres coincideixen a l'hora de tenir molts encàrrecs, fent així una bona previsió. I més si es compara amb el 2020 i el 2021, en què la Pasqua es va viure en confinament total un any, i amb restriccions, l'altre.

L'encarregada de la pastisseria Sàbat, Laia Garcia Sàbat, ho explica dient que estan molt contents. "La veritat és que tornem una mica a la normalitat d'abans de la pandèmia. Tenim molts encàrrecs i moltes peces de xocolata ja venudes", assegura. Les figures que triomfen a la pastisseria Sàbat són les de Pikachu i, com diuen que passa cada any, les de personatges de Disney. Aquest 2022, a més, destaca que s'han fet els encàrrecs amb molta antelació. Pel que fa al pastís, afirma que el que més es ven és el de trufa o el de crema cremada. "I les cristines, que són un clàssic de sempre!", afegeix.

A Petritxol Sant Cugat, Kety Ramos confessa que tenen pràcticament totes les mones venudes. "La veritat és que han tingut molt èxit, aquest any. O potser és que la gent ha sigut molt anticipada a l'hora de demanar les mones. Jo crec que s'han endut a gust les que han volgut, i per això estem molt contents amb la previsió i amb les vendes", especifica Ramos. Per ella, s'han ajuntat les vacances i les ganes de celebrar una Pasqua sense restriccions. Quan li preguntem per les mones que han tingut més èxit, ella ens anomena la sara com una de les preferides. Però amb les xocolates, coincideix amb la resposta de la pastisseria Sàbat: les de Pikachu i Disney. I, més concretament, les de la pel·lícula 'Encanto'.

Les figures de xocolata que tenen a Petritxol Sant Cugat

Les figures de xocolata que tenen a Petritxol Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia



A La Palma parlem amb una de les seves dependentes, Míriam Solé, que confirma que la venda de mones ha millorat molt respecte a l'any passat i l'anterior. "Fa dos anys va ser horrible, l'any passat va millorar força, i aquest any ha estat ja de continuar endavant", apunten des de La Palma. De fet, Solé detalla que "hi ha els encàrrecs típics de la gent que li agrada assegurar-s'ho, i després hi ha els d'última hora, de la gent que ve a últim moment". Quant als pastissos més demanats, cita la sara, la mona de crema cremada i la de trufa. I sobre les figures de xocolata, suma les de Peppa Pig a les que ja han anomenat les altres dues pastisseries.

L'aparador de La Palma, ple d'ous de xocolata

L'aparador de La Palma, ple d'ous de xocolata / Foto: Cugat Mèdia








Laia Garcia Sàbat

De figures, el que està triomfant aquest any és el Pikachu. I després els de sempre, els clàssics de Disney. I el pastís, la gent encara no se l'emporta: fan més encàrrecs. I demanen una mica de tot: el de trufa, el de crema cremada...

Kety Ramos

La veritat és que han tingut molt èxit aquest any. O potser és que la gent ha sigut molt anticipada a l'hora de demanar les mones. Jo crec que s'han endut a gust les que han volgut, i per això estem molt contents amb la previsió i amb les vendes.

Míriam Solé

Fa dos anys va ser horrible, l'any passat va millorar força, i aquest any ha estat ja de continuar endavant. Hi ha els encàrrecs típics de la gent que li agrada assegurar-s'ho, i després hi ha els d'última hora, de la gent que ve a últim moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.