Detingut un home com a presumpte autor de quatre robatoris a l'interior de vehicles

La detenció s'emmarca dins d'un dispositiu específic dels Mossos per prevenir aquesta tipologia delictiva


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / Foto: Cugat Mèdia

Un home de 41 anys va ser detingut el 12 d'abril pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor de quatre delictes de robatori a interior de vehicle a Sant Cugat. L'operació s'emmarca dins d'un dispositiu específic per prevenir aquesta tipologia delictiva, segons informa la Policia de la Generalitat mitjançant un comunicat. L'arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí el dia 13 d'abril i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.

Segons el comunicat dels Mossos, uns agents de paisà van rebre un avís cap a les 18.30 h amb relació a un robatori a l'interior d'un vehicle a la zona de l'Hospital General. Quan els agents s'hi van acostar, van detectar fins a quatre vehicles que havien estat forçats. Al lloc hi havia uns testimonis que van facilitar una descripció acurada del presumpte lladre.

Amb aquesta informació, un parell de patrulles coordinades van iniciar la recerca de l'autor pels voltants. En una zona boscosa, situada a pocs metres d'on eren els cotxes violentats, els agents van localitzar un home que caminava pel camí de Ca n'Ametller que corresponia amb la descripció facilitada.

Quan els agents el van aturar, el sospitós duia a sobre dues bosses, que contenien una capsa de sabates noves, roba de feina, llibres d'anglès roba de dona i un tiquet de pàrquing amb la matrícula d'un dels cotxes violentats. A més, la jaqueta del sospitós estava tallada i tenia restes de petits vidres trencats. Per tots aquests indicis l'home va ser detingut com a presumpte autor de quatre robatoris a l'interior de vehicle.

Els agents van contactar amb les víctimes dels vehicles forçats i els van confirmar que la roba que duia el detingut a sobre era la que es trobava dins dels vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.