Sant Cugat condemna un nou assassinat masclista

L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha afegit, amb un minut de silenci, al condol per la mort de la dona de Vilanova del Camí


  • Comparteix:

Representants polítics en el minut de silenci a les portes de l'Ajuntament de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Representants polítics en el minut de silenci a les portes de l'Ajuntament de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament de Sant Cugat ha condemnat amb un minut de silenci l'assassinat d'una dona de 45 anys a Vilanova del Camí a mans de la seva parella. Representants polítics, encapçalats per l'alcaldessa, Mireia Ingla, i ciutadans, han expressat el condol per la mort d'una altra dona per violència de gènere amb la pancarta contra el masclisme penjada a la façana de l'Ajuntament. Aquesta és la quarta víctima de violència masclista a Catalunya el 2022.

Els fets van tenir lloc divendres a la matinada en el domicili de la dona a Vilanova del Camí, a la comarca de l'Anoia. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'una agressió passades les tres de la matinada i quan van arribar a l'habitatge hi van trobar la dona ferida greu, que poc després va acabar morint a l'hospital. El dispositiu policial va detenir el presumpte autor, a qui atribueixen un crim de violència de gènere.

El jutjat de guàrdia d'Igualada va decretar presó provisional, comunicada i sense finança per a l'home, de 42 anys, acusat d'haver matat violentament la seva parella, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.