Detingut tres cops en quatre dies per tres robatoris en domicilis de Sant Cugat

Només en un dels casos va consumar el robatori, i en els altres dos va fugir del domicili quan va ser detectat pel propietari


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Un home ha sigut detingut i identificat tres vegades en quatre dies per un robatori i dos intents més en diferents domicilis de Sant Cugat. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, la primera detenció es va produir després que el dia 12 d'abril entrés en un habitatge del carrer de Tarragona i fugís després que el propietari va detectar-lo al pati. El segon robatori es va produir el dia 14 en un vehicle estacionat dins d'una finca de la rambla Jardí. En aquest cas sí que es va consumar el fet delictiu, i l'home no va ser detingut fins a l'endemà, quan va fer ús de les targetes bancàries sostretes per comprar sis títols de transport. I la tercera detenció es va produir el dia 16 després que, igual que en el primer cas, entrés en un domicili, aquest cop del carrer de Burgos, i després de ser vist per la propietària, escapés corrent. La veïna va poder descriure amb detall el lladre i els Mossos el van detenir en els carrers propers. En els tres casos, l'home va ser detingut i posat en llibertat amb càrrecs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.