El districte Centre Oest, protagonista del tercer 'Línia directa' exterior amb l'alcaldessa

Una desena de veïns pregunten a Mireia Ingla pel pont de l'AP7, pels lavabos públics i per la il·luminació dels carrers, entre d'altres


  • Comparteix:

El programa 'Línia directa' torna a sortir a l'exterior per posar el focus sobre el districte Centre Oest, un dels més extensos de Sant Cugat que va des de Can Barata fins a Can Trabal, passant pel Parc Central. Durant la passejada prèvia a la secció de preguntes dels veïns, l'alcaldessa, Mireia Ingla, parla de l'estat de tres projectes importants dins d'aquest districte, com són la rehabilitació de la Masia de Can Canyameres, la construcció de la nova escola La Mirada i la coberta de les piscines municipals del Parc Central. Quant a les inquietuds dels ciutadans d'aquests barris, la manca d'il·luminació en algunes zones com can Gatxet, Can Trabal o la Guinardera o la freqüència dels autobusos a Can Sant Joan, a més de l'estat de la construcció del pont per a ciclistes i vianants sobre l'AP7.



La neteja dels carrers és una altra de les qüestions recurrents en els diferents 'Línia directa', i que també ha sortit en el del Centre Oest, en especial d'una veïna de Can Gatxet. També hi ha hagut peticions concretes, com posar papereres a Can Trabal o lavabos públics al Parc Central.

Els veïns de Can Barata també han preguntat pels seus problemes de fa temps, com la inscripció del barri per poder construir-hi i fer obres, la rotonda a la C-1413 o la manca de cobertura mòbil a la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.