FGC instal·la a tres estacions de Sant Cugat una pantalla d'informació interactiva

N'hi haurà a Sant Cugat-Centre, Valldoreix i Volpelleres i informaran dels horaris, les incidències o les alteracions del servei


  • Comparteix:

Les pantalles interactives estaran ubicades als vestíbuls de les estacions / Foto: FGC

Les pantalles interactives estaran ubicades als vestíbuls de les estacions / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) han instal·lat a 27 de les seves estacions unes pantalles d'informació interactiva, tres de les quals a Sant Cugat: Valldoreix, Volpelleres i Sant Cugat-Centre. Aquestes instal·lacions -els FGC en diu quioscos- s'ubiquen al vestíbul de les estacions i ofereixen informació d'interès en temps real als usuaris com són els horaris, les incidències, les alteracions del servei o, fins i tot, les opcions per finalitzar el recorregut amb altres operadors. Els quioscos són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i disposen d'una pantalla tàctil on consultar la informació.

La presidenta de Ferrocarrils, Marta Subirà, afirma que per a aconseguir que augmenti el nombre d'usuaris de transport públic, cal trobar la manera de resoldre al moment, de manera fàcil i directa, les necessitats dels viatgers. Subirà assegura que els nous quioscos digitals ajuden a satisfer aquesta demanda i que, a més, la digitalització en el transport públic contribueix "a la lluita contra el canvi climàtic i la millora de la qualitat de l’aire metropolità".

Està previst que, en funció de la resposta, s'instal·lin més pantalles interactives a les altres estacions de la xarxa de Ferrocarrils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.