L'Ajuntament invertirà uns 2 milions d'euros per reasfaltar diferents punts de Sant Cugat

Està previst arranjar els carrers i carrils bici més malmesos de la ciutat, tal com ha explicat l'alcaldessa al 'Línia directa' de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Sant Cugat invertirà uns dos milions d'euros fins a final de mandat per reasfaltar els punts de la ciutat més malmesos. Així ho ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, durant el programa 'Línia directa' del districte Centre Oest, en resposta a la pregunta del veí del barri de Sant Domènech Àngel Josep Garcia. Ingla ha explicat que en breu començaran les obres als primers carrers perquè ja tenen l'empresa que ho farà contractada. 'Estem revisant totes les zones de la ciutat que tenen més mancances, i volem calendaritzar les intervencions des d'ara fins a final d'any, com a mínim', ha avançat.

Una altra veïna, en aquest cas del Parc Central, Ana Peña, s'ha queixat del mal estat d'alguns carrils bici de la ciutat, en especial el que ella fa més servir, el de l'avinguda del Carril. Ingla ha admès la incoherència de fer molts carrils bici, però no mantenir-los correctament. "En la planificació per asfaltar els carrers inclou també el manteniment dels carrils bici que ja tenim, i cal una actuació urgent", ha conclòs.

RECUPERA EL 'LÍNIA DIRECTA DEL CENTRE-OEST SENCER


Mireia Ingla

Tenim previst un pla d'asfaltat que posarem en marxa aviat perquè hem fet la contractació del servei ja. Estem revisant totes les zones de la ciutat que tenen més mancances



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.