Sant Cugat serà la seu de les Olimpíades escolars 2023 dels centres Pureza de María de tot l'Estat espanyol

L'escola espera amb ganes i il·lusió acollir aquestes jornades que es faran el 3 de març (Sant Medir) de l'any vinent


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una prova de les Olimpíades del Pureza de María / Foto: Pureza de María

Imatge d'arxiu d'una prova de les Olimpíades del Pureza de María / Foto: Pureza de María

El Pureza de María de Sant Cugat es convertirà el 3 març del 2023, dia de Sant Medir, en la seu de les IV Olimpíades Pureza de María de tot l'Estat espanyol. En aquestes jornades esportives s'espera la participació aproximada d'un miler d'alumnes provinents dels diferents centres Pureza de María d'arreu l'estat espanyol. Tots els alumnes, des de 5è de Primària fins a 4t ESO, podran inscriure's a les diferents competicions -futbol, bàsquet, natació o atletisme, entre d'altres- que es faran durant tot aquell dia. Paral·lelament, s'organitzaran diverses activitats lúdiques i esportives perquè els alumnes participin en altres esports mentre no competeixen.

La professora d'Educació Física del centre Pureza de María Gina de Sweert ha comentat a Cugat Mèdia que des de l'escola estan molt il·lusionats per acollir a Sant Cugat un esdeveniment com aquest. Així mateix, esperen una gran participació, tant en les competicions com en el voluntariat per organitzar les jornades. De Sweert explica que els objectius de celebrar aquestes olimpíades són que els alumnes de les diferents escoles de la congregació estableixin vincles entre ells, que es fonamentin els valors de l'esport i que es comparteixin els valors que es volen inculcar des del centre.





Gina de Sweert

S'espera que hi hagi la màxima participació possible, que la gent s'engresqui, que els que no participen o no vulguin competir puguin ajudar fent de voluntaris i fomentar-los una mica amb els valors de l'esport. Així mateix, conèixer alumnes d'altres escoles i compartir els valors que des d'aquí els volem inculcar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.