El CASC considera una 'provocació' la presència d'una furgoneta de l'Armada Espanyola a Sant Cugat


  • Comparteix:

El col·lectiu ha convocat una nova manifestació aquest dimarts a les 5 de la tarda

El col·lectiu ha convocat una nova manifestació aquest dimarts a les 5 de la tarda

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) qualifica de 'provocació' la presència d'una furgoneta de l'Armada Espanyola a Sant Cugat. L'entitat considera que aquest fet és una contradicció amb el compromís per la pau que ha demostrat en repetides ocasions la nostra ciutat i demana a l'Ajuntament que aclareixi qui ha autoritzat la instal·lació de la furgoneta a Sant Cugat.

El CASC ha convocat aquest dilluns una manifestació d'urgència per mostrar el seu rebuig a la presència d'una furgoneta de l'Armada Espanyola a Sant Cugat, al davant del Centre Cultural. Un dels portaveus de l'entitat antimilitariusta, José Fernando Mota, considera que es tracta d'una 'provocació' que, a més, contradiu el compromís per la pau de la nostra ciutat. L'escoltem.

José Fernando Mota

Rebutgem la presència militar a Sant Cugat. En repetides ocasions, la ciutat ha donat raons per la pau, som la seu de la UIP i les manifestacions contra la guerra aquí van ser massives. Ho veiem com una provocació.


El CASC també vol aclarir qui ha autoritzat l'estacionament de la furgoneta militar a la nostra ciutat i, per això, demana explicacions a l'Ajuntament. José Fernando Mota.

José Fernando Mota

Volem aclarir qui ha donat permís des de l'Ajuntament perquè aquesta furgoneta estigui a Sant Cugat. Si estem per la pau no podem estar per l'exèrcit: o una cosa o l'altra.


El Col·lectiu Antimilitarista ha convocat una nova manifestació, aquest dimarts a les 5 de la tarda davant de la furgoneta estacionada al Centre Cultural, per mostrar el rebuig de la ciutadania a la presència militar a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.