Ingla: 'El procés de cobertura de les piscines del Parc Central avança'

L'alcaldessa explica al programa 'Línia directa' que la modificació del planejament urbanística ha implicat "molt més temps"


  • Comparteix:

La cobertura de les piscines municipals del Parc Central no està aturada. Així ho ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia, on ha argumentat que la modificació del planejament urbanístic que s'han vist obligats a fer, i que semblava més fàcil del que ha acabat sent, ha alentit el procés. 'Calia fer una modificació del planejament, això implica molt més temps, però el procés avança perquè aquest és un objectiu que tenim tots per poder-li donar més sortida a aquestes piscines i tenir-les obertes tot l'any', ha afirmat.


RECUPERA EL PROGRAMA 'LÍNIA DIRECTA' DEL CENTRE OEST SENCER AQUÍ


Mireia Ingla

Calia fer una modificació del planejament, això implica molt més temps, però el procés avança perquè aquest és un objectiu que tenim tots per poder-li donar més sortida a aquestes piscines i tenir-les obertes tot l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.