Neix 'Sant Cugat, ciutat de drets', un cicle de reflexió sobre la inclusió i les desigualtats

De moment s'han programat dues xerrades: una sobre la renda bàsica universal i una altra sobre les potencialitats de les polítiques socials


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del centre de Sant Cugat / Foto: Lluís Llebot - Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del centre de Sant Cugat / Foto: Lluís Llebot - Cugat Mèdia

El cicle 'Sant Cugat, ciutat de drets' es posa en marxa el mes vinent amb l'objectiu de 'generar un espai de formació i reflexió sobre els drets socials, la inclusió i la lluita contra les desigualtats'. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Ajuntament que ja té calendaritzades dues xerrades (una al maig i l'altra al juny) i que es reprendrà a la tardor. La primera ponència serà el 3 de maig (18 h) a La Unió Santcugatenca, amb el cap de l'oficina de la Generalitat del Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal (RBU), Sergi Raventós, que abordarà la RBU. La segona serà el 21 de juny (18.30 h) a la Casa de Cultura, amb el sociòleg, politòleg i doctor en Criminologia Albert Sales, qui posarà sobre la taula l'exclusió social, les desigualtats i les potencialitats de les polítiques socials.


CONSULTA EL PROGRAMA SENCER A L'AGENDA DE CUGAT MÈDIA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.