L'escola Joan Maragall realça l'esperit cultural amb una festa carregada de literatura, música i teatre

La placeta de Joana Raspall ha acollit la trobada, després de dos anys sense poder celebrar-se per la pandèmia


  • Comparteix:

L'escola Joan Maragall ha celebrat per segona vegada aquest divendres una festa de la cultura a la placeta de Joana Raspall. Va tenir lloc per primer cop el 2019, però degut als a la pandèmia no s'ha pogut repetir fins ara. Es tracta d'una trobada cultural de primavera oberta al barri i impulsada per l'AFA del centre amb col·laboració de l'Ajuntament. S'hi han organitzat diferents activitats enfocades al públic infantil, com la narració del conte 'Color carn', a càrrec de l'autora, l'activista i comunicadora Desirée Bela-Lobedde; es tracta d'una història que representa la lluita contra el racisme.

Amb la tria de l'espai, el centre també ha retut homenatge a l'escriptora i poeta que dona nom a la placeta, Joana Raspall. L'alumnat d'infantil i primària han recitat poemes teatralitzats i han interpretat danses. A més, la trobada ha comptat amb una batucada inicial a càrrec de Batuca l'Olla, una cercavila, animació infantil amb una actuació musical de Carles Cuberes, gegants, contacontes i xocolatada i coca per a la canalla.

La membre de l'AFA Sílvia Fornells ha posat de manifest, en declaracions a Cugat Mèdia, la satisfacció de recuperar aquesta festa: "Avui és un dia molt feliç pel Maragall i pel barri perquè reprenem aquesta festa i la intenció és fer-la cada any", ha explicat. Així doncs, a partir de la literatura, la música i el teatre, el Maragall ha aconseguit realçar l'esperit cultural del centre.


Sílvia Fornells

Avui és un dia molt feliç pel Maragall i pel barri perquè reprenem aquesta festa i la intenció és fer-la cada any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.