'Canvi de marxa' consciencia prop de 800 estudiants de Sant Cugat dels perills de la carretera

Es tracta d'un muntatge per inculcar als joves bones maneres i comportaments al volant a través de testimonis


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha acollit el muntatge ideat per la Fundació Mutual de Conductors / Foto: Ajuntament

El Teatre-Auditori ha acollit el muntatge ideat per la Fundació Mutual de Conductors / Foto: Ajuntament

Uns 800 estudiants de 4t d'ESO de set centres educatius de Sant Cugat han reflexionat, aquest dilluns al Teatre-Auditori, sobre els riscos a la carretera amb la representació de 'Canvi de marxa'. Una activitat educativa amb la qual els alumnes han rebut consells i han escoltat els riscos que comporta una conducció imprudent a través de diversos testimonis reals que han viscut accidents en primera persona. Hi han participat l'Arnau Cadell, el Creanova, l'Europa, el Pureza de Maria, l'Escola Thau i l'FP Sant Cugat.

L'activitat de conscienciació també ha projectat un muntatge multimèdia de seguretat viària adreçada als joves amb l'objectiu traslladar els perills de conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha explicat que és un muntatge amb "molt impacte" i l'ha qualificat de "molt necessari" davant les ganes que tenen els joves de "menjar-se el món" un cop frenades les restriccions per la pandèmia. En aquesta línia, el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha apuntat que "s'han buscat els testimonis més durs" per tal de conscienciar els joves santcugatencs envers la sinistralitat a la calçada.

Es tracta d'una iniciativa de la Fundació Mutual de Conductors i el Servei Català de Trànsit (SCT), amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Policia Local.




Mireia Ingla

És una iniciativa amb molt d'impacte i molt necessària entre els joves, que tenen moltes ganes de menjar-se el món després de la pandèmia.

Francesc Carol

S'han buscat testimonis durs per tal de conscienciar els joves dels alts nivells de sinistralitat viària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.