Els tràmits pel procés de regularització es resolen a Sant Cugat en un 'temps rècord'


  • Comparteix:

Toni Ramon diu que els tràmits que depenen de l'Ajuntament funcionen de forma àgil i correcta

Toni Ramon diu que els tràmits que depenen de l'Ajuntament funcionen de forma àgil i correcta

Unes 2.000 persones han recollit ja el seu certificat d'empadronament a l'Ajuntament de Sant Cugat per acollir-se al procés de normalització de treballadors estrangers, que es va iniciar el passat 7 de febrer. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, ha dit que el consistori ha fet una molt bona tasca per facilitar els tràmits i ha afegit que les incidències s'han resolt a Sant Cugat en un 'temps rècord'.

Per tal de facilitar el procés de normalització obert el passat 7 de febrer, l'Ajuntament, a través de l'àrea de Polítiques Socials, ha posat en marxa diverses accions, com l'organització de xerrades informatives per informar els immigrants i els empresaris sobre el procés, el reforç del servei d'assessoria de la Casa Mònaco i la formació dels tècnics de l'Ajuntament que treballen en l'atenció als ciutadans.

A més, el consistori va preparar amb antel·lació uns 1.800 certificats d'empadronament, ja omplerts i signats, per tal d'agilitzar els tràmits i evitar col·lapses a l'Oficina d'Atenció als Ciutadans (OAC). Aquest dispositiu, segons ha explicat el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, ha funcionat molt bé i ha permès resoldre les incidències puntuals en un 'temps rècord', molt inferior al registrat en altres municipis.

Toni Ramon

Tots els tràmits que depenen de l'Ajuntament estaven molt preparats. S'havien preparat certificats d'empadronament i hem resolt les incidències en 48-72 hores, un temps rècord comparat amb altres municipis on es trigava una setmana.


Toni Ramon ha explicat que només es van registrar cues el primer dia de recollida dels certificats, i aquestes van desaparèixer poc després que l'OAC obrís les portes. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials també ha indicat que els immigrants han fet els tràmits de manera força esglaonada i amb molta tranquil·litat, segons Ramon perquè l'Ajuntament ja els havia proporcionat la informació necessària sobre el procés de normalització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.