L'Ajuntament de Sant Cugat, reconegut per la transparència informativa del seu web

Ha obtingut un 100% en els indicadors del Segell Infoparticipa que atorga la UAB


  • Comparteix:

Imatge del web de l'Ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del web de l'Ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha distingit l'Ajuntament amb el segell Infoparticipa, un reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions. Enguany, el consistori ha obtingut el 100% dels indicadors que analitza aquest guardó, millorant així els resultats obtinguts els darrers dos anys. Juntament amb Sant Cugat, 42 ajuntaments més han aconseguit la màxima puntuació, així com tres consells comarcals i tres diputacions, entre elles, la de Barcelona.

Sant Cugat ha assolit el màxim, que ja havia aconseguit en edicions anteriors, despés d'obtenir un 98,08% el 2021 i un 95,83% l'any anterior. El primer any que es va dur a terme aquest estudi, el 2013, Sant Cugat va obtenir un 92,68%.

L'estudi està basat en l'aplicació de la Llei de Transparència del 2013 i analitza 52 indicadors. Avalua, per exemple, si es pot trobar informació sobre els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius i els recursos econòmics, quina informació proporciona sobre el municipi i les eines de participació ciutadana.

L'entrega dels guardons tindrà lloc dilluns vinent a les 17 hores al Rectorat de la UAB. En total, es lliuraran distintius a 136 ajuntaments, 11 consells comarcals i tres diputacions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.