La Merceria reobre les portes en un nou local a la Plana de l'Hospital i amb nova propietària

La nova responsable encara aquesta etapa amb "il·lusió" i amb l'objectiu d'oferir el mateix servei a Sant Cugat


  • Comparteix:

La nova propietària de La Merceria, Helena Reyllo, juntament amb la seva filla, Alba, al nou local de La Merceria / Foto: Cugat Mèdia

La nova propietària de La Merceria, Helena Reyllo, juntament amb la seva filla, Alba, al nou local de La Merceria / Foto: Cugat Mèdia

La Merceria de Sant Cugat, un dels comerços emblemàtics de la ciutat, va tancar les portes del local de la plaça de Sant Pere el passat dijous 28 d'abril. El comerç ha estat tancat durant una setmana per traslladar l'establiment al número 5 del carrer de la Plana de l'Hospital, després que els propietaris es jubilessin. La nova propietària de La Merceria, Helena Reyllo, agafa el relleu del negoci després de la jubilació de Toni Mateo i Carme López, els quals han estat 21 anys sent els responsables del comerç. La idea és mantenir el mateix producte i, de cara a la temporada vinent, incorporar teixits nous.

La Merceria s'ha traslladat al carrer de la Plana de l'Hospital, després que acabés el contracte de l'antic local i amb l'objectiu d'estar en un carrer més comercial. La nova propietària de La Merceria, Helena Reyllo, ha explicat a Cugat Mèdia que 20 anys enrere ja havia dedicat la seva jornada laboral a una merceria i assegura que "tornar en aquest món emociona molt". Així doncs, la propietària emprèn aquesta nova etapa amb "moltes ganes". A més, considera que és "essencial tenir una merceria a la ciutat".

Helena Reyllo emprèn l'etapa amb la "il·lusió que vingui molta gent" i, tanmateix, de "continuar oferint el mateix servei a Sant Cugat". Reyllo explica que la idea és mantenir el mateix producte i, de cara a setembre, incorporar també teixits com cotons, ja que "a la ciutat cal posar com a mínim un sortit de teixits per poder confeccionar".

A La Merceria també hi treballa la filla de la propietària, que l'ajudarà en aquesta primera etapa i al setembre buscarà una nova treballadora, pel fet que "en aquest negoci mínim cal ser dues persones". Els dies previs a l'obertura "han estat molt difícils" perquè, amb només una setmana, "calia tenir-ho tot ben ordenat", explica Helena Reyllo. És cert que els clients "han fet fàcil la feina dels primers dies, són molt pacients i comprensius", conclou.


Helena Reyllo

Emprenc l'etapa amb moltes ganes, ja que és una feina que ja la feia 23 anys enrere. M'agrada molt aquest món i tornar m'emociona. Amb ganes que la gent vingui molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.