Tret de sortida a una nova edició dels STQlímplics amb un centenar de participants

Es tracta d'un esdeveniment esportiu que promou l'autonomia i l'apoderament de les persones amb discapacitat intel·lectual


  • Comparteix:

Primera jornada de l'edició d'enguany dels STQlímpics / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Primera jornada de l'edició d'enguany dels STQlímpics / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El STQlímpics han engegat una nova edició amb la celebració de la prova d'atletisme a la ZEM La Guinadera, aquest divendres al matí. Es tracta d'un esdeveniment esportiu que promou l'autonomia i l'apoderament de les persones amb discapacitat intel·lectual organitzat pel Club Muntanyenc Sant Cugat des del 2012. Aquesta primera jornada ha aplegat 95 de corredors i corredores que han competit en les curses de 80 metres llisos, 80 metres tanques i llançament de vòrtex.

La regidora de Ciutadania i Salut, Gemma Aristoy, ha assistit a l'acte i ha afirmat, en declaracions a Cugat Mèdia, que aquestes jornades "haurien de ser un motiu més d'orgull de la ciutat". En aquest sentit, Aristoy valora molt positivament que l'Ajuntament "faciliti l'accés als equipaments municipals per fer activitats adaptades, amb una mirada específica a les persones amb discapacitat intel·lectual".

L'edició d'enguany compta amb la participació d'atletes de sis entitats santcugatenques: la Residència Gurú Valldoreix, el Taller Jeroni de Moragas, el Centre Ocupacional Aspasur Valldoreix, el Centre Sant Medir i el Club Muntanyenc Sant Cugat.

CALENDARI DELS JOCS STQLÍMPICS 2022

Les altres competicions se celebraran durant els matins dels pròxims divendres fins al 10 de juny, de les 10 a les 12.30 hores, en els següents recintes:
  • Bàsquet: 20 de maig al pav 1
  • Petanca: 27 de maig a les pistes de la Pollancreda
  • Futbol: 3 de juny al Camp Penya Blaugrana-Can Magí

  • La cloenda final dels Jocs STQlímpics se celebraran el divendres 10 de juny al Casal de Torreblanca, on es farà entrega dels diplomes, es visualitzaran les fotografies de les jornades i hi haurà un pica-pica.


    Gemma Aristoy

    Crec que hauria de ser un motiu més d'orgull de ciutat. Un equipament municipal s'obre a una activitat amb una mirada específica a les persones amb discapacitat intel·lectual, i crec que això ens ha de fer alçar el cap.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.