El parc de la Guineu de Volpelleres tindrà ombra i una pista

Ho ha explicat l'alcaldessa al programa 'Línia directa'


  • Comparteix:

El Parc de la Guineu tindrà pèrgoles per propiciar l'ombra, tot i que no arribaran a temps per aquest estiu. Segons ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia; el motiu és que la licitació d'aquesta obra s'havia fet, juntament amb la coberta de la ZEM Jaume Tubau, a una empresa que va fer fallida. Ara s'ha reiniciat el procediment administratiu, que ja es va separar de la coberta, i va avançant. La zona té previst comptar amb una pista, que tot i que serà d'ús prioritari per a l'escola La Mirada en horari lectiu, també donarà servei al barri.

Pel que fa a la resta d'espai lliure, encara no s'ha concretat el seu ús. Segons ha explicat Ingla, el consistori està pendent del projecte d'urbanització dels propietaris d'aquest espai -on no s'hi pot construir- per poder abordar amb els veïns les opcions.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.