En estudi la continuïtat del pas de vianants i bicis pel pont de Can Vernet

De moment, l'Ajuntament instal·larà una passera provisional mentre el pont estigui tancat


  • Comparteix:

La restauració del Pont de Can Vernet s'allargarà, ja que és tracta d'un Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN). De fet, l'Ajuntament està estudiant si restringir de manera definitiva el pas pel pont una vegada feta la intervenció per protegir-lo, una decisió que encara no s'ha pres, segons ha concretat l'alcaldessa, Mireia Ingla, al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia. De moment, s'hi instal·larà una passera provisional al costat per facilitar la circulació de vianants i bicicletes durant aquest temps. Aquesta instal·lació, que l'Ajuntament ja tenia prevista com a alternativa al pont, però, requerirà d'una estructura més sòlida a la plantejada inicialment, ja que necessita d'uns ancoratges més forts per seguretat davant el creixement de la riera que passa per sota. En cas que l'estudi conclogui que cal tancar el definitivament el pont, l'Ajuntament construirà una passera alternativa ja definitiva una mica més separada del pont.

El pont està tancat des del maig de l'any passat per uns despreniments. Es tracta d'un aqüeducte medieval habilitat com a passera per a vianants.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.