Aturat el projecte per connectar amb un carril bici la Floresta i Valldoreix

Les obres estaven adjudicades, però han quedat en suspens a l'espera d'una expropiació


Temes relacionats

Un carril bici connectarà la Floresta i Valldoreix per la carretera de Vallvidrera (19/abr/22)


  • Comparteix:

Imatge de la carretera de Vallvidrera / Foto: Google Street

Imatge de la carretera de Vallvidrera / Foto: Google Street

El carril per a bicicletes, patinets i vianants que ha d'unir la Floresta i Valldoreix a través de la carretera de Vallvidrera (BV-1462) trigarà més del previst. Segons ha confirmat a Cugat Mèdia la Diputació de Barcelona, ja s'havien adjudicat les obres, però des del març passat estan en suspens a l'espera de l'expropiació de tots els terrenys necessaris per poder executar les obres. Fins que aquest tràmit, que ha de formalitzar la mateixa Diputació, no estigui enllestit no es podran iniciar els treballs. Llavors, caldrà revisar el pressupost, ja que la mateixa empresa adjudicatària ha advertit que el retard pot suposar una variació a conseqüència de l'increment de preus, així com pel temps transcorregut fins a l'inici; però no serà necessari tornar a licitar les obres.

És a dir, que, de moment, no hi ha data per iniciar les obres i caldrà esperar a completar tots els tràmits administratius. Els primers, la tramitació de les expropiacions necessàries i la revisió de preus als contractistes.

Caldrà veure també, segons ha confirmat l'Ajuntament de Sant Cugat a Cugat Mèdia, si aquestes variacions s'han d'ajustar en el conveni signat per les quatre administracions implicades per tirar endavant el projecte. L'acord, que va ser aprovat pel ple municipal l'abril passat, preveu un pressupost de 2,1 milions d'euros per millorar la seguretat d'aquesta via i facilitar la mobilitat sostenible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.