La Pegatina, Balkan Paradise Orchestra i Ebri Knight, al cartell de Festa Major 2022 de Sant Cugat

La festa grossa s'allargarà sis dies, entre dimarts 28 de juny i diumenge 3 de juliol


Temes relacionats

El Concurs d'arrossos de la Festa Major de Sant Cugat 2022 canvia d'espai: al passeig de Gaudí (18/mai/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de La Pegatina / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de La Pegatina / Foto: ACN

La Festa Major retorna amb tot el seu esplendor i amb un programa, que a més de les activitats tradicionals, porta els concerts de La Pegatina, Balkan Paradise Orchestra i Ebri Knight. La festa grossa d'enguany s'allargarà sis dies, entre dimarts 28 de juny i diumenge 3 de juliol.Per aquesta ocasió, la celebració tindrà nous espais i activitats com el Concurs d'arrossos que es trasllada al passeig de Gaudí.

A més del trasllat del Concurs d'arrossos; també es desplacen els grans concerts, que enguany es faran al Parc de l'Arborètum, escenari de les activitats juvenils. L'espai La Taverna farà parada amb els seus 'food trucks' i concerts al Parc de Ramon Barnils.

De moment, l'Ajuntament ha avançat tres de les cites musicals del programa de Festa Major:
  • Balkan Paradise Orchestra (30 de juny), al parc de Ramon Barnils.

  • La Pegatina (1 de juliol), presenta el nou disc 'Hacia otra parte' al Parc de l'Arborètum.

  • Ebri Knight (2 de juliol), a la plaça d’Octavià.


  • L'altra confirmació ve de la mà del Concurs d'arrossos, que tindrà lloc el 3 de juliol al passeig de Gaudí i al parc de l'Arborètum, que també serà l'escenari de l'entrega de premis i el concert final. Les inscripcions per aquesta activitat s'obriran el 30 de maig i s'allargaran fins al 3 de juny. Enguany, es podran formalitzar de manera telemàtica al web dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, i presencial, a l'Ateneu. El límit de paelles participants serà de 225 i en cas de superar aquest nombre d'inscripcions es farà un sorteig el 6 de juny. La participació comporta un preu de 10 euros per paella i un euro per persona inscrita, una recaptació que es destinarà a Càritas Sant Cugat.

    Tot plegat, novetats que es combinaran a les activitats ja tradicionals com el 'Paga-li, Joan', que tindrà lloc al l'Hort de l'Abat dimecres 29 de juny, Sant Pere. Està previst que les inscripcions per al ball s'obrin el 20 de maig i els assajos comencin el 25 de maig fins al 22 de juny. Els assajos seran els dimecres i divendres de 18.30 a 19.30 hores per als infants (de 6 a 16 anys) i de 20 a 21 hores, per al grup d’adults.

    Així, la Festa Major deixa enrere les restriccions de la pandèmia i "recupera totes les activitats més emblemàtiques", com ha destacat l'alcaldessa, Mireia Ingla, en un comunicat. Una celebració que un any més; com ha recordat també la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona; "surt de les entitats, de la societat civil i això és el que la fa única".



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.