Afectacions al trànsit per la ReVolta

La prova femenina organitzada per la Volta Ciclista a Catalunya té lloc el 29 de maig, amb sortida i arribada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la ReVolta / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la ReVolta / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat acull el diumenge 29 de maig la sortida i l'arribada de la tercera edició de la ReVolta, la prova femenina organitzada per la Volta Ciclista a Catalunya. Amb motiu de l'esdeveniment, es prohibirà l'estacionament de vehicles als carrers per on passa el recorregut i es tallarà el trànsit a l'avinguda del Pla del Vinyet, entre l'avinguda de Gràcia i la plaça de Gabriel Ferrater. A més, hi haurà talls puntuals. El recorregut de les línies d'autobús no es veurà alterat, però sí que podrien produir-se retards en el servei.

Afectacions al trànsit

  • Prohibit estacionar als carrers per on passa el recorregut, entre les 18 h del 28 de maig i les 14 h del 29 de maig.

  • Tallat el trànsit a l'avinguda del Pla del Vinyet, entre l'avinguda de Gràcia i la plaça de Gabriel Ferrater, entre les 7 h i les 14 h del 29 de maig.

  • Talls de trànsit puntuals pel recorregut, també per a la mobilitat viària dels carrers dels voltants, entre les 9.30 h i les 14 h del 29 de maig.

  • Recorregut i horaris



  • Sortida neutralitzada: avinguda Pla del Vinyet 14, a les 10 h. L'afectació en aquesta zona es preveu fins a les 10.15 h.

  • Recorregut de sortida: av. Pla del Vinyet, c. Francesc Moragas, av. Rius i Taulet, pg. Lluís Companys, c. Martorell, camí Can Gatxet, av. Montserrat Roig, av. Josep Valls, av. Can Cabassa, c. Fuerteventura, rbla. Baixador, c. Entroncament, C1413 direcció a Castellbisbal. Sortida real al Pk 8 de la C1413.

  • Recorregut d'arribada. L'organització preveu que la primera corredora o el grup capdavanter entri al terme municipal de Sant Cugat al voltant de les 12.40 h, moment a partir del qual quedarà tallat tot el recorregut: C1413, rotonda c. Entroncament, pas sota AP7, rotonda Valldoreix per rbla. del Baixador de Valldoreix, c. Pompeu Fabra, av. Montserrat Roig, av. de Bilbao, c. Àvila, c. Jaume I, av. Can Picanyol, pg. Olabarria, c. Safareigs, c. Àngel Guimerà, rbla. Ribatallada i av. Pla del Vinyet.

  • Arribada: avinguda Pla del Vinyet. Hora prevista, 13.05 h.



  • Per donar resposta a l'esdeveniment, l'Ajuntament fa un desplegament d'agents de la Policia Local, membres de Protecció Civil i Agents de Civisme, que vetllaran per la seguretat i pel bon funcionament de la jornada, en col·laboració amb l'organització.

    Com serà la ReVolta?

    La ReVolta, la prova femenina organitzada per la Volta Ciclista a Catalunya, torna a posar Sant Cugat al centre de la competició. La tercera edició d'aquest esdeveniment esportiu tindrà lloc el diumenge 29 de maig amb un recorregut circular amb sortida i arribada a l'avinguda del Pla del Vinyet. La ReVolta comptarà amb la participació d'equips com el francès Cofidis, el català Massi-Tactic i el gallec Team-Farto BTC, entre d'altres. El recorregut serà el mateix que el de l'edició de 2021: 97,1 quilòmetres, amb sortida i arribada a Sant Cugat , i que recorrerà el Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l'Anoia i el Baix Penedès.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.