El seguiment de la vaga dels professionals als centres educatius públics és del 6,19%, segons el Departament

El percentatge al Vallès Occidental és del 6,11%


  • Comparteix:

Un moment de la manifestació a Barcelona aquest dimecres / Foto: ACN

Un moment de la manifestació a Barcelona aquest dimecres / Foto: ACN

El seguiment de la vaga dels professionals als centres educatius públics és del 6,19%, segons ha informat el Departament d'Educació en un comunicat a partir de les dades comunicades pel 81,67% dels centres a les 12 hores. Estan convocats a l'aturada el personal docent i laboral del sector públic. El percentatge més gran de seguiment és del 12,3% a Barcelona, per l'1,75% que s'ha registrat als serveis territorials de Lleida. Les dades reflecteixen el percentatge de les persones que han comunicat al seu equip directiu que farien vaga, per tal de registrar-ho i reflectir-ho en les seves nòmines.

Així doncs, el Consorci d'Educació de Barcelona és on més seguiment s'ha registrat, amb un 12,3%; a Barcelona Comarques hi ha hagut un 8,4; al Maresme i al Vallès Oriental han comunicat l'aturada un 6,78% dels professionals; al Baix Llobregat, un 8,05%; el percentatge al Vallès Occidental és del 6,11; als serveis territorials de la Catalunya central hi ha hagut un seguiment del 5,07%; a Tarragona hi ha hagut un 4,91; a les Terres de l'Ebre l'aturada l'han fet el 3,07% dels professionals; a Girona, el 2,62, i a Lleida, l'1,75%.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.