La santcugatenca Marina Romero es posa al capdavant d''El matí de Catalunya Ràdio' aquest estiu

A partir del 18 de juliol conduirà l'espai matinal de Catalunya Ràdio

Marina Romero / Foto: CCMA (Jordi Ramoneda)

Societat

Publicat el 27/mai/22 per Redacció

La periodista santcugatenca Marina Romero presentarà aquest estiu 'El matí de Catalunya Ràdio'. Ho farà a partir del 18 de juliol, de dilluns a divendres, de 7 h a 13 h, i fins al 26 d'agost. D'aquesta manera, la periodista santcugatenca conduirà la versió d'estiu del programa matinal, que presenta habitualment Laura Rosel. No és la primera vegada que s'hi posa amb aquest rol al capdavant del programa, ja que és membre de l'equip de l'espai.

En declaracions a Cugat Mèdia, Romero ha celebrat que aquest estiu es puguin viure unes vacances "com les d'abans". "Estarem ben informat i obrirem moltes finestres per divertir-nos i per aprendre moltes coses", ha explicat. I en aquest sentit, ha assegurat que des del programa s'incorporaran "veus molt potents que tenen moltes coses a dir". Tot plegat, amb l'objectiu que la ràdio sigui "la millor companyia", en un programa on els oients també tindran protagonisme.

Marina Romero és també presidenta del Consell Consultiu i Assessor de Cugat Mèdia.


DECLARACIONS

Marina Romero

Aprofitarem per obrir moltes finestres, per divertir-nos i per aprendre moltes coses. Hem buscat veus molt potents que ens faran aprendre, aturar-nos. Aconseguirem que la ràdio sigui la millor companyia per passar les vacances.

Your browser doesn’t support HTML5 audio