Mònica Lablanca, directora de Cugat Mèdia, nova presidenta de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya

Agafa el relleu d'Eduard Garcia de Ràdio Palau, que ha renunciat al càrrec


  • Comparteix:

Mònica Lablanca, nova presidenta de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya / Foto: Cugat Mèdia

Mònica Lablanca, nova presidenta de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya / Foto: Cugat Mèdia

Mònica Lablanca, directora de Cugat Mèdia, és la nova presidenta de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya. Des del 2020 n'era la vicepresidenta i agafa el relleu d'Eduard Garcia, director de Ràdio Palau, que ha exercit el càrrec els últims sis anys. Lablanca ha agraït la confiança dels socis de l'assemblea i ha manifestat que és un honor i una responsabilitat assumir la presidència de la federació.

"Queda molt per fer, estem en un moment clau pel que fa al sector de l’audiovisual i en aquest sentit els mitjans de proximitat tenim molt a dir", ha afirmat la directora de Cugat Mèdia.

"Hem de fer sentir la veu dels mitjans de proximitat dins l’ecosistema comunicatiu català, reivindicar el nostre espai i establir sinergies i col·laboracions per fer-nos més forts, més sostenibles i més flexibles. Una actitud imprescindible per garantir la nostra supervivència en el moment actual on les tecnologies provoquen canvis constants i els hàbits de consum evolucionen de manera accelerada".

Lablanca ha agraït la tasca duta a terme pel fins ara president de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals, Eduard Garcia, i la junta sortint, i ha destacat la implicació i il·lusió dels nous membres que s'han incorporat a junta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.