Un incendi crema la barraca d'un indigent a la zona del Golf


  • Comparteix:

El foc no ha provocat danys personals

El foc no ha provocat danys personals

Un incendi ha destruït aquest dimecres una barraca instal·lada en un descampat al carrer Chopin, a prop del Golf de Sant Cugat, sense causar danys personals. El foc, que ha provocat una intensa columna de fum, ha estat ràpidament extingit per una dotació dels Bombers de la Generalitat, que han evitat que les flames arribessin als matolls i arbustos dels voltants.

El foc ha cremat totalment la barraca on vivia un indigent, feta de totxos i fustes. Segons els indicis, l'incendi es podria haver declarat quan l'indigent ha encès una petita foguera a l'interior de la barraca per escalfar-se. Les flames han encès les mantes i els matalassos que l'home guardava a dins i s'han propagat per tota la barraca.

L'incendi no ha provocat cap dany personal i la intervenció d'una dotació dels Bombers de la Generalitat ha evitat que les flames hagin afectat els matolls i els arbustos dels voltants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.