La 63a Marxa Infantil ja té cartell i samarreta

L'edició d'enguany proposa pagar un euro més de l'inscripció que es destinarà al projecte solidari de Labdoo


Temes relacionats

La 63a edició de la Marxa Infantil arriba el 9 d'octubre a Sant Cugat (19/mar/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Marxa Infantil / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Marxa Infantil / Foto: Cugat Mèdia

La 63a Marxa Infantil ja té cartell per a l'edició d'enguany. És obra de l'alumne de l'escola Turó de Can Mates Hugo González i mostra dos infants caminant per l'entorn natural, arribant al Pi d'en Xandri. El jurat, que ha hagut de fer la tria d'entre un miler de dibuixos de 10 escoles de Sant Cugat, també ha triat quin dibuix anirà imprès en la samarreta: és obra de Bruna Pifarré, estudiant de l'escola Pins del Vallès. La Marxa tindrà lloc el 9 d'octubre i, en cas que s'hagi d'ajornar per mal temps o altres circumstàncies, se celebraria el dia 30 del mateix mes. El termini d'inscripcions serà de l'1 al 25 de setembre, i el material necessari per participar es podrà recollir entre el 28 de setembre i el 5 d'octubre a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat.


D'esquerra a dreta: el dibuix del cartell, d'Hugo González (Turó de Can Mates); i el dibuix de la samarreta, de Bruna Pifarré (Pins del Vallès)

D'esquerra a dreta: el dibuix del cartell, d'Hugo González (Turó de Can Mates); i el dibuix de la samarreta, de Bruna Pifarré (Pins del Vallès) / Foto: Club Muntanyenc Sant Cugat


El jurat encarregat de seleccionar els dibuixos ha estat format per la historiadora i crítica d'art Imma Pueyo; el dissenyador gràfic i l'adjunt a la direcció general de Totmedia, Xavier Grau; el dissenyador gràfic i soci del Muntanyenc Carles Martínez. Tots ells, sota la coordinació de dues sòcies del club i amb el suport de l'Aran, duna nena de 10 anys també membre de l'entitat.

Tarannà solidari

Enguany, la Marxa Infantil col·laborarà amb el projecte solidari de Labdoo, una plataforma sense ànim de lucre que treballa per fer arribar ordinadors portàtils a escoles de zones desfavorides d'arreu del món. Per participar-hi, només caldrà aportar un euro a l'hora de formalitzar la inscripció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.