El sorteig per participar al concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat 2022 ja té resultat

Amb el sorteig s'adjudiquen les 225 paelles participants


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament (Localpres)

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament (Localpres)

El 1095 és el número a partir del qual queden seleccionats els participants al Concurs d'Arrossos de la Festa Major. Tots aquells que tinguin aquest número en endavant fins a omplir les 225 places poden formalitzar la inscripció. La tria s'ha fet a través d'un sorteig aquest dissabte a l'Ateneu, després que l'organització hagi rebut 1022 peticions per al certamen d'enguany. Aquest diumenge tots els seleccionats rebran un correu electrònic validant la seva participació al concurs.

Del número 1095 fins el 1319 podran participar al Concurs d'Arrossos. El sorteig s'ha fet assignant des del número 501 fins el 1.522 que és l'ordre de les 1022 inscripcions fetes.

Els seleccionats rebran ara un correu de l'organització, els Amics dels Veterans i la Regalèssia i l'Ajuntament. Aquells que hagin obtingut plaça tindran temps per pagar la inscripció de 10 euros per paella, i l'1 euro per persona, fins dimarts 7 de juny.

De fet, aquest procés d'inscripció i pagament servirà per detectar aquells grups que estiguin duplicats, és a dir, gent que s'ha inscrit més d'una vegada amb diversos noms. Les places deslliurades s'aniran adjudicant amb el mateix ordre marcat pel número de sorteig, una vegada s'hagin fet els primers pagaments.

Concurs d'Arrossos 2022
El Concurs d'Arrossos de Festa Major no es farà finalment al passeig de Gaudí sinó que torna a l'emplaçament on s'ha celebrat els últims anys, la Rambla del Celler. Serà diumenge 3 de juliol, a partir de les 9.30 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.