Els Amics dels Veterans i la Regalèssia no acceptaran els intercanvis d'inscripcions al Concurs d'Arrossos de Festa Major 2022

Com que han detectat molta "picaresca", no cobraran la inscripció a qui no sigui la persona que es va inscriure


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'últim concurs d'arrossos / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de l'últim concurs d'arrossos / Foto: Ajuntament

Després del sorteig per escollir les 225 paelles que participaran al Concurs de Festa Major de dissabte passat, els Amics dels Veterans i la Regalèssia han detectat molta 'picaresca' entre alguns dels inscrits. Expliquen a Cugat Mèdia que molta gent va fer dues, tres o més inscripcions, i que en els casos que els ha tocat més d'una en el sorteig, la segona l'han cedit a un grup 'amic' que no va tenir sort. Joan Gómez, membre de l'organització, assegura que si poden detectar aquesta pràctica, no permetran que una paella cedida es pugui inscriure. El període per formalitzar la inscripció acaba aquest 8 de juny.

"Aquest sorteig està fet amb la bona fe de la gent, però veiem que hi ha picaresca, per tant, mirarem d'evitar-la tot el que puguem. Els que vagin físicament, si el nom de la paella està repetit i vol fer un traspàs, no se'ls hi cobrarà, i els que siguin per transferència, si detectem que se l'han canviat amb un altre, la retornarem", ha explicat Gómez.

I com ho podran detectar? Gómez no vol explicar quin sistema fan servir per detectar aquestes duplicacions per no donar pistes.

El període per pagar els 10 euros per cada paella, i 1 euro per cada participant, va del 7 al 8 de juny. A partir del dia 9, les places que hagin sobrat, s'adjudicaran als següents de la llista.

Després del sorteig de dissabte, les xarxes socials s'han omplert de persones lamentant haver quedat fora del concurs i demanant si algú tenia dues inscripcions. Qui s'ha quedat fora, per exemple, és el PSC de Sant Cugat, que també ha lamentat la situació i ha demanat un replantejament del sistema.



Joan Gómez és conscient de les disfuncions que ha provocat aquest sistema nou de repartir les places pel Concurs pel Arrossos, i afirma que ho replantejaran per l'any que ve: "Hi ha moltes coses a parlar amb l'Ajuntament. Un cop hagi passat la paella ens asseurem amb l'ajuntament i valorarem la manera de millorar-ho perquè no passin aquestes picaresques".




Joan Gómez

Aquest sorteig està fet amb la bona fe de la gent, però veiem que hi ha picaresca, per tant, mirarem d'evitar tot el que puguem la picaresca. Els que vagin fisicament, si el nom de la paella està repetit i vol fer un traspàs, no se'ls hi cobrarà

Joan Gómez

Hi ha moltes coses a parlar amb l'Ajuntament. Un cop hagi passat la paella ens asseurem amb l'ajuntament i valorarem la manera de millorar-ho perquè no passin aquestes picaresques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.